Home
het nieuwsoverzicht
de agenda van ZPV
ZPV-werkgroepen
de nieuwsbrieven Power to the People
info over salderen
FAQ`s: veelgestelde vragen
techniek
Reparatie Service
links naar PV-websites
lid worden
donaties
contact met ZPV opnemen

Agenda

NOV

Themadag ZPV over 'kennisdelen'

jaar
25

De ZPV gaat in het najaar 2023 een themadag organiseren. Kern van de dag is het delen van kennis. Drie experts zullen hun licht laten schijnen over zaken als de thuisbatterij, warmtepompen, isolatie, saldering en de energietransitie.

De themadag vindt plaats op zaterdag 25 november 2023 in Joure. De dag staat open voor leden van de vereniging en voor andere belangstellenden. Klik op de onderstaande uitnodiging voor een vergrootte versie.

Hier kunt u het aanmeldformulier downloaden. Er is ook een aanmeldformulier voor standhouders.
JUN

Duurzaamheidscafé Nijmegen

jaar
26

Het Nijmeegse Duurzaamheidscafé gaat deze keer over Energie Opwekking. Uiteraard komt het bezit van zonnepanelen aan bod. Meer informatie - ook over de andere bijeenkomsten - is te vinden op Duurzaamheidscafé Nijmegen
JUN

Living Village Festival in Dalfsen

jaar
18

Het Living Village Festival in Dalfsen is een vijfdaagse happening met een uitgebreid programma. Naast muziek, theater en kunst is er veel aandacht voor gemeenschapsleven, duurzaamheid, levend bouwen, off-grid workshops en lezingen, leven in een ecodorp, kinderveld en Open Spaces. Je kunt kamperen ter plekke. Meer info: Living Village .
JUN

Duurzaamheidsfestival Blue Skies

jaar
6

In Groningen vindt van 6 t/m 10 juni 2018 het Duurzaamheidsfestival Blue Skies plaats. Doel van het festival is om samen te brengen wat nu versnipperd is en bovenal om te inspireren.

Voor iedereen is er iets te vinden rondom het thema duurzaamheid, voor elk wat wils. Ontdek een week lang de nieuwste ontwikkelingen. Meer info: Blue Skies Festival
MEI

Duurzame dag Akkrummer Reuzedei

jaar
11

In 2010 bedacht een kleine groep Akkrummer ondernemers een themadag rondom duurzaamheid. Zij noemden het de Reuzedei. Inmiddels is de Reuzedei uitgegroeid tot een evenement dat zo'n 10 duizend bezoekers trekt en volop in de belangstelling staat van de pers. Meer info via Reuzedei.nl .
APR

Duurzaam Drenthe

jaar
12

Donderdag 12 april 2018 vindt voor de zesde keer Hèt Duurzaam Drenthe evenement plaats, in het provinciehuis in Assen. Deze dag wordt georganiseerd door IVN Drenthe, Drenthe in Transitie (DIT), de Kamer van Koophandel en de provincie Drenthe.

Afgelopen jaar is Greenwaste uit Hoogeveen uit 27 inzendingen verkozen tot 'Het Duurzame Drentse Bedrijf 2017'. Johan van Dijk uit Emmer-Compascuum is uitgeroepen tot de eerste 'Duurzame Drentse Willie Wortel van 2017'.
FEB

Verkiezingsdebat 'energietransitie' in DEZo Energiecafé

jaar
21

Precies één maand vóór de gemeenteraadsverkiezingen houdt het DEZo Energiecafé een verkiezingsdebat over het thema 'energietransitie'. De bijeenkomst is weer in Restaurant Happy Moose in Zoetermeer.
JAN

Solar Business Day

jaar
24

De Solar Business Day is hèt jaarlijkse solar netwerk- en kennisevent. Op deze dag presenteren Solar Solutions Int. en het Solar Magazine tevens het Nationaal Solar Trendrapport 2018.

Op dit moment is de locatie nog niet bekend; houd de website van Solar Solutions in de gaten.
JAN

DEZo Energiecafé over Duurzame mobiliteit

jaar
15

Onderwerp van het energiecafé is deze keer de duurzame mobiliteit. Het gaat over duurzame energie en electrische auto's maar wellicht ook over andere oplossingen.

De bijeenkomst vindt plaats in Restaurant Happy Moose, Het Lange Land 20 in Zoetermeer. Voor het exacte tijdstip van begin raadpleeg DEZo.eu .

naar boven


doorzoek ZPV-siteZPV op social media

ZPV op Twitter ZPV op Facebook


ZPV-dakenPrijs van ruwe olie