Home
het nieuwsoverzicht
de agenda van ZPV
ZPV-werkgroepen
de nieuwsbrieven Power to the People
info over subsidies
info over salderen
FAQ`s: veelgestelde vragen
techniek
Reparatie Service
links naar PV-websites
lid worden
donaties
contact met ZPV opnemen


Donaties

De contributie voor het lidmaatschap van de Zonnestroom Producenten Vereniging bedraagt al vele jaren € 10,- per jaar voor particuliere leden. U mag natuurlijk ook een hoger bedrag overmaken, op onze Triodos rekening NL12TRIO 078.67.97.959. Daarnaast kunt U besluiten tot een gift of donatie.

ANBI status

Per 21 januari 2012 is de Zonnestroom Producenten Vereniging goedgekeurd door de Belastingdienst als zijnde een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Organisaties voor goede doelen die de ANBI-status hebben, zijn volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting. Een ANBI is een kerkelijke, charitatieve, levensbeschouwelijke, culturele, wetenschappelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. De ZPV hoeft dus geen schenkbelasting te betalen over uw gift of over uitkeringen die zij in het algemeen belang doet. Ook betaalt de ZPV geen erfbelasting over eventueel ontvangen erfenissen.

Deze erkenning van onze vereniging kan ook voor U belangrijk zijn. U kunt voor de inkomstenbelasting (IB) namelijk alleen giftenaftrek krijgen voor giften aan een instelling die een ANBI-beschikking van de Belastingdienst heeft.


doorzoek ZPV-siteZPV op social media

ZPV op Twitter ZPV op Facebook


ZPV-dakenPrijs van ruwe olie